Hvordan Sats på Fotball

Fotball spill er mest populære spill hos online bookmakere. Det er lett å forstå hvorfor fordi det er langt mer fotball fans enn i noen andre idretter.

Brukerne kan velge fra et bredt spekter av spilltyper på fotballkamper, herunder:

1X2 - den mest populære spill alternativet. Den 1x2 brukes til valgte det vinnende laget (hjemmelaget 1, er uavgjort X, er gjest team 2)

Dobbel sjanse - også kjent som 1X, 12 eller X2, det gir muligheten til å spille på to utfall samtidig (1x-betting hjemmelaget vinner eller uavgjort, 12 - Sats på begge lag å vinne, ingen uavgjorte, eller x2 satse på Gjestene lag som vinner eller uavgjort)

Over / under - spill på antall mål scoret i kampen (dvs under 1,5 til 0 eller 1 mål scoret er et vinnende spill, hvis 2 eller flere mål er scoret innsatsen er tapt)

Antall mål - spill på antall mål scoret (du kan satse på totale mål scoret i kampen, antall mål scoret av hjemmelaget, eller antall mål scoret av bortelaget)

Å score / ikke å score - satse på alle lag til å score ett mål i løpet av kampen eller ikke

Mål-målet - satser på begge lag scorer i løpet av kampen

Riktig resultat - satser på riktig resultat (du kan satse på den eksakte score)

Pause / Full Time - satser på utfallet av kampen ved pause og ved slutten av spillet (flere alternativer tilgjengelig, inkludert 1 / 1, 1 / 2, 1 / X, 2 / 2, 2 / 1 2 / X, X / 1, X / 2 eller X / X). Hvis du satser 1 / 2 og hjemmelaget (a) fører til pause, men bortelaget (2) vinner spillet spillet er en vinner.

Pause - det er en 1X2 spill på halvtid

Handikap - 1X2 tipping type, men med et lag som startet kampen med et handicap (imaginære fordel). Eksempel: Chelsea v Manchester United 00:01 - i dette eksemplet spillet starter Manchester Utd leder med ett mål (imaginære fordel gitt). Dermed, er hvis et mål er scoret i løpet av spillet av Chelsea, de satset på uavgjort vant (X).

Målscorere - satser på fotball spillere på begge lag, hvis de scorer ett mål i løpet av kampen eller ikke

Outright - satser på å vinne turneringen team (satse på det vinnende laget i en turnering / sesong)

Det finnes mange andre typer spill er tilgjengelig på fotball, og mange kombinasjoner av de ovennevnte.

Nedenfor er noen nyttige ressurser for dokumentasjon om spillene og fotball turneringer: