Hvordan man spiller Online

Når du bestemt deg for på betting byrå som du ønsker å satse , det er bedre å gå gjennom nedenfor linjer for å lære hvordan du kan spille online, og hva er forskjellene fra gaten betting butikkene.

Først må du åpne din spillerkonto på nettsiden som du vil satse (du kan åpne kontoer med alle nettsteder, men du kan ikke ha flere kontoer på samme nettside).

Du må sette inn penger i den nylig åpnet konto som du kan bruke til å sette spill. Mer nyttig informasjon kan finnes på nettet innskudd siden. Online bookmakere tilbyr et rikt utvalg av spill å velge mellom. Først velger sport, så det forening du ønsker å satse, og så kampen.

Type spill, vil du finne spill som du allerede er vant med, 1X2 eller 12 typer. Disse typer spill er lagt til en rekke andre spill du finner specificaly online. Dermed vil du Under / Over innsats (antall mål scoret i kampen - under / over et gitt antall) Poeng bets (spillere som scoret i spillet: første målscorer, siste målscorer, når som helst sekretæren) Riktig resultat (spill på riktig score), antall mål (spill på antall mål scoret i kampen), Asian Handicap (12 eller 1x2 satse med et handicap inkludert), eller kvalifikasjoner og turnering vinnere, og mange andre kombinasjoner (Scorecast - kombinasjon av Goal sekretæren og Riktig resultat). 

Verdi av spill kan være svært små. Du kan satse enda med 0,5 USD (eller 0,01 euro). Dette er minimum verdier, mens maksimal verdier er skjøvet opp så mye som mulig, slik at du kan gjøre en innsats på enda 20 000 USD!

Odds på at du finner vil være i tre formater som er spesifikke for ulike markeder. For Romania, kan du se i europeisk format (eller desimal). Dermed vil du finne priser som 2.0, 3.15, etc.. Inntjeningen er beregnet ved hjelp av gjeldende innsatsbeløp multiplisert med oddsen. Derfor, hvis vi tar et eksempel hvor du plasserer en innsats på EUR 10 på odds 20,0 Scorecast, kan du tjene 200 EUR. Jeg tok som et eksempel på Scorecast markedet fordi er en flott innsats type som lar deg spille på samme kamp på riktig resultat og målscorer, på samme spill billett (det er ganske lett å matche med en første målscorer med riktig score - avhengig av dine ferdigheter til å forutse - og resultatet er den mest fordelaktige odds som mulig). Scorecast spill finner du på Sazka, PartyBets og betway. 

Combi spill er også mulig. Du kan satse på mer spill på samme billett, og oddsen for hver enkelt kamp vil bli multiplisert å få den endelige gevinsten odds. Dermed, hvis du satser på en kamp på odds 2.0 og en annen kamp på odds 3.0, på samme billett, vil den endelige gevinsten oddsen være 2,0 x 3,0 = 6,0. Enkelte byråer som Sazka og PartyBets tilbyr et spesielt tilbud som heter Hot Combo spill som er forbedret med opptil 30%.

Live-spill er også en del av online gaming. Alle virksomheter kjennetegnet tilbyr live betting-plattformen. Dette betyr at du kan sitte med din laptop / pc foran når en kamp er spilt, og du kan satse på dette spillet (som scorer det neste målet, hvem som vinner, etc..). Live betting odds endres dynamisk avhengig av spillet (laget til å score og ta ledelsen, etc. ..). Også etater som for eksempel Unibet og betway tilbyr også live online streaming som lar deg se kampen på internett og satse på det i det samme vinduet.

Ressurser for sportsspill: