Hvordan du setter inn for Online sportsspill

Som vi trenger penger for å satse med online betting byråer, har vi listet opp noen trinn nedenfor som vil bidra til å gjøre et første innskudd uten risiko. Vi kjenner følelsen av utrygghet som møter oss alle i begynnelsen, spesielt når det handler om penger, det er derfor vi har listet opp noen tips som skal følges for å beskytte deg selv.

1. Først, åpne en konto hos en av online bookmakere . Når du åpner en konto bruke reelle og nøyaktige detaljer ellers vil kontoen din bli suspendert og lukket. Personlige opplysninger brukes vil bli kontrollert av betting byrået med ditt første innskudd. Hvis du bruker falsk eller feil informasjon innskuddet vil bli brutt. E-postadresse må være korrekt fordi du også motta e-post med instruksjoner om fullføring av registrering og bonus detaljer. Merk at bookmakere bruker kryptering teknologier som vil beskytte dine opplysninger på nettet, og i tillegg til disse, vil opplysningene dine være beskyttet ved lov.

2. Du trenger et kredittkort (debet-eller kredittkort). Nesten alle kort vil fungere på nettet, men det er bedre å sjekke disse detaljene med den utstedende bank. Våre anbefalinger er å bruke et VISA-kort (Classic eller Electron), men Maestro / Mastercard vil også være bra. Valuta på kortet ditt er ubetydelig (selv om du har et kort i euro, kan du gjøre innskudd i USD eller NOK).

3. Logg inn på kontoen din og gå til § Depositum Money (kontopenger). Her fyller de nødvendige feltene (beløpet du ønsker å sette inn, kortnummer, navn på kortet, utløpsdato, kort type - Visa / Maestro, og CCV kode - på baksiden av kortet er det noen tall ved siden av signaturen på det hvite båndet - CCV er koden av de tre siste sifrene i dette tallet). Advarsel: Ikke avslør PIN-koden din - i online transaksjoner denne koden vil aldri bli spurt. Når du har fylt ut feltene riktig, klikk på knappen for å fortsette, og i 30 sekunder transaksjonen vil bli sluttført, og pengene vil bli umiddelbart tilgjengelig i spillekonto.

4. På dette stadiet kan du allerede begynne å satse. Sjekk betting tilbudet, velge innsats du vil gjøre, skriv inn beløpet du ønsker å satse og bekrefte din innsats. Bet beløpet blir automatisk tatt fra penger tilgjengelig på din spillekonto, i grensen av kontant innskudd og bonus.