Online Sportspill bonuser

Online betting byråer tilbyr i de fleste tilfeller bonuser for registrering. Dette er en måte å tiltrekke seg nye klient på sin side. I tillegg til bonuser tilgjengelig ved registrering, vil de også tilby andre bonuser i løpet sport stadier, lojalitet bonuser.

Påmelding bonuser kan være av flere typer: innskudd bonus (innskudd et beløp og bookmaker vil matche ditt innskudd med en bonus), den første innsatsen bonus (kjent som gratis spill, tilbyr bonus avhengig av verdien av det første spillet), ingen tap bet bonus (bonus på den første innsatsen, men bare hvis de taper, så du får pengene tilbake). For den norske brukerne er det hovedsakelig bonuser. Nedenfor finner du mer anbefales bonuser og type.

Website   Bonuskode
Betway Betway bonuskode
Unibet     Unibet bonuskode
ComeOn     ComeOn referansekode
Mobilbet     Mobilbet bonuskode

Noen av nettstedene nevnt ovenfor er operert i norske (de merket med flagget i Norge). Andre nettsteder er operative på andre språk (UK flagg merket med er tilgjengelig på engelsk og andre internasjonale språk - spansk, tysk, fransk). Det anbefales å bruke bonus koder og referrer koder på registrering for å garantere mottak av bonusen din.